Captura De Pantalla 2021 08 02 A Las 14.34.00

Wij bevorderen veilig en gezond gebruik van implantaten van lichaamsvreemde materialen, voor elk individu. In eerste instantie richten wij ons op eenieder die een fillerbehandeling overweegt - of heeft ondergaan.

Bsure is een social enterprise en herinvesteert verdiensten in verder onderzoek voor het uitbreiden van de kennis en toepassingen op andere lichaamsvreemde implantaten: borst –, heup - , knieprotheses en hart stents.

Bsure Medical staat voor:

  • Behandelingen op maat: wij zien elke persoon als individu met unieke eigenschappen en mogelijke problemen; wij ondersteunen individuen en hun specifieke problemen.
  • Veiligheid en zekerheid bij het gebruik van lichaamsvreemd materiaal; wij kunnen detecteren of iemand een genetische aanleg heeft voor een hoger risico op complicaties. Ook kunnen wij via uw arts informeren over mogelijke oplossingen als er (ernstige) complicaties zijn.
  • Transparantie en onafhankelijk wetenschappelijk onderbouwde informatie; over behandelingen, mogelijke complicaties, producten en alle andere zaken die te maken hebben met implantaten.
  • Doorlopend onderzoek; om veiligheid van behandelingen met implantaten van lichaamsvreemde materialen te verbeteren.