Kliniek Dokter Frodo Gaymans

Over de kliniek

Onze visie op schoonheid

Schoonheid is niet een perfect, strak, glad en rimpelloos uiterlijk. Bij Kliniek Dokter Frodo zien we een goede en positieve uitstraling juist als de basis van schoonheid. Maar wat bepaalt die goede uitstraling? Jeugdigheid? Een frisse blik? Blijdschap? Alertheid? De juiste verhoudingen? Volume?

Soms is een mond net te klein, asymmetrisch of juist te groot voor het gezicht. Soms staan de wenkbrauwen wat naar beneden of zit er een diepe groef of wal onder de ogen. Dit soort kleine onregelmatigheden kunnen we makkelijk herstellen en dat maakt voor veel mensen een wereld van verschil.

Een goede, gezonde en positieve uitstraling.

Met Botox, fillers, een Liquid Facelift, een Angel Lift en/of medische huidverbetering. Met deze producten en behandelingen ondersteunen wij veroudering als proces.

Bij het ouder worden veranderen de verhoudingen in het gezicht. Uw gezicht verliest spierweefsel en vet (helaas op de verkeerde plaats). Ook verandert de botstructuur. Doordat de huid niet krimpt maar juist wat uitrekt, komt deze los in haar jasje te zitten. Uw gezicht wordt als het ware kleiner, maar de huid niet. Hierdoor ontstaan rimpels, plooien en oneffenheden en gaat het gezicht ’tekenen’. 

Storende rimpels geven we rust met Botox en de huid krijgt een oppepper met goede huidverzorging. Volumeverlies kunnen we goed corrigeren met fillers. We herplaatsen dan volume, precies op de plek waar u het verloren heeft. Bij een goed uitgevoerde behandeling ziet u er niet rimpelloos en (te) strak uit, maar juist als een mooiere versie van uzelf.

Openingstijden

Maandag:  09:00 uur – 17:30 uur

Dinsdag:  09:00 uur – 17:30 uur

Woensdag:  09:00 uur – 17:30 uur

Donderdag: 09:00 uur – 17:30 uur

Vrijdag:  09:00 uur – 17:30 uur

Zaterdag:  Gesloten

Zondag:  Gesloten

Vragen?