Kalea Clinic

Over de kliniek

Kalea Clinic is een boutique kliniek voor huidverbeterende behandelingen en injectables. De kliniek is opgericht door cosmetisch arts Annebeth Kroeskop en cosmetisch arts Daria Voropai.

Kalea komt op voor iedereen die zelf wil bepalen hoe ze er uit zien. Zonder oordeel van anderen. Zonder onzeker gevoel. Schoonheid is niet meer wat anderen van je vinden, schoonheid is waar jij jezelf goed bij voelt.

We leven in een samenleving waar we onszelf constant vergelijken met anderen. Social media heeft dat alleen maar versterkt. We vergeleken ons altijd al met de mensen om ons heen, maar nu vergelijken we ons in potentie met de hele wereld. Hierdoor heerst er een groeiend, onrealistische schoonheidsidealen, waar we elkaar aan houden. Het heeft impact gehad op hoe we naar onszelf en anderen kijken.

Bij Kalea worden cosmetische behandelingen gezien als een manier om cliënten in hun kracht te zetten. Het geeft je de vrije keuze om er uit te zien hoe jij dat wilt. Het is het recht om jezelf te mogen zijn. Het is geaccepteerd worden hoe jij wilt zijn.

Drs. Daria Voropai

Drs. Daria Voropai is een gerenommeerd Nederlandse cosmetisch arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie. Haar klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´. Ze werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen.

Drs. Annebeth Kroeskop

Drs. Annebeth Kroeskop is een zeer ervaren hoog gekwalificeerd cosmetisch arts KNMG. Annebeth is een hele bekende en gerenommeerde arts in Amsterdam, cliënten vanuit het hele land bezoeken haar kliniek om haar signature ‘totale gezichtsbenadering’ te ondergaan.

Openingstijden

U kunt heel gemakkelijk een afspraak maken op de webpage (https://kaleaclinic.nl/), waarbij u direct de beschikbaarheid van tijden voor afspraken per typen behandelingen te zien krijgt.