Dokter Irene

Over de kliniek

De cosmetische kliniek met garantie voor persoonlijke aandacht & een natuurlijk resultaat. 

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Dan verwelkom ik u graag voor een vrijblijvend consult. Tijdens dit consult worden uw wensen in kaart gebracht en bekijk ik samen met u de mogelijkheden om deze wensen te realiseren. Een eerlijk en haalbaar advies staat altijd voorop!


Dokter Irene heeft haar opleiding Master of Medical Science afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Sinds 2017 is Dokter Irene zich gaan specialiseren als Cosmetisch arts en lid geworden van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Zij heeft voor de opleiding meerdere trainingen in het binnen en ook buitenland gevolgd om te blijven innoveren binnen het vak. 


Het consult en de kennismaking met de cliënten is voor haar net zo belangrijk als het behandelen zelf. Educatie en voorlichting zijn de basis voor het overdragen van de meest natuurlijke resultaten. Tevens geeft zij anti-aging en preventieve adviezen om zo lang mogelijk resultaat van de behandeling te behouden. “Ik wil samen met de cliënt werken naar een individueel behandelplan en ervoor dat jouw uiterlijk weer straalt zoals je innerlijk!”

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag 09.00-17.30

Woensdag gesloten

Donderdag 09.00-17.30

Vrijdag 09.00-17.30

Zaterdag op afspraak

Zondag gesloten

Vragen?