Huidinstituut Stralend

Over de kliniek

Huidinstituut Stralend, gevestigd sinds 2020 aan de Rijnkade in Arnhem, is een samenwerking van Merette Peters, Anbos schoonheidsspecialist en Kim de Weijer, Cosmetisch arts KNMG.

Wij hebben een unieke benadering om je de mooiste versie van jezelf te laten zien en voelen. De behandelingen zijn gericht op het benadrukken van positieve gezichtskenmerken en het verbeteren van negatieve kenmerken. Het doel is een subtiel, natuurlijk en verfrissend resultaat. Huidinstituut Stralend staat voor kennis van zaken, kwaliteit van behandelingen en 100% hoogwaardige producten. Binnen ons huidinstituut combineren we het beste uit de twee werelden van injectables en huidverbetering, zoals microneedling, Hydrafacial, skinboosters, botox en fillers. Daarnaast maken we gebruik van professionele huidanalyse apparatuur.

Kim de Weijer is Cosmetisch Arts KNMG (beschermde titel voor gespecialiseerde cosmetisch artsen). Ze verricht sinds 2011 injectable behandelingen, zoals botuline toxine, fillers, liquid facelifts en skinboosters. Daarnaast is ze gespecialiseerd in draadlifting. Een behandeling voor liften van wangen en kaaklijn door middel van oplosbare draden. 

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10:00- 18:00

Woensdag: 10:00 – 18:00

Donderdag: 12:00 – 20:00

Vrijdag: 10:00 – 18:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

Zondag: Gesloten

Je kan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek dan wel direct een behandeling inplannen bij Merette of Kim. Dat kan telefonisch of via onze online agenda.

Vragen?