Samples Close Up

Waarom de Bsure DNA test voor fillerbehandelingen?

U overweegt een filler behandeling of gebruikt ze al. U heeft daarvoor een deskundige arts uitgekozen die gebruik maakt van kwalitatief goede producten. U weet echter niet hoe uw eigen afweersysteem zal reageren op de fillers. Daarvoor is deze test ontwikkeld.

Fillers en uw genetische aanleg

Een fillerbehandeling is een veilige, niet-chirurgische cosmetische behandeling. Toch kan het soms misgaan, ook als de behandeling correct is uitgevoerd. U kunt namelijk een genetische aanleg hebben waardoor uw eigen afweersysteem extreem reageert op de fillers. De fillers worden dan door uw lichaam afgestoten, wat mogelijk levenslang hinder kan veroorzaken.

De testuitslag

Uit het wetenschappelijk onderzoek dat ten grondslag ligt aan de Bsure DNA test is gebleken dat er een bepaalde genetische aanleg bestaat, waarmee iemand een verhoogd risico heeft op complicaties na een filler behandeling. In de studiegroep van het onderzoek had 84% van de mensen die de genetische aanleg hadden ernstige complicaties door fillers. De kans op het hebben van deze genetische aanleg is klein, echter als u de genetische aanleg heeft is het risico op ernstige complicaties hoog. De Bsure DNA test toont aan of u deze genetische aanleg heeft. De uitslag is daarom uiterst eenvoudig; u heeft de genetische aanleg wel (positief) of niet (negatief). Bij een positieve uitslag is de kans hoog op het krijgen van ernstige complicaties na fillerbehandelingen. Bij een negatieve uitslag is de kans op het ontwikkelen van compliacties na een filler behandeling niet uitgesloten, maar zal laag zijn. Meer informatie over de wetenschappelijke achtergrond vind u bij veelgestelde vragen.

 

Samples Binnen

Een DNA test bestellen

Complicaties door fillers? Verlaag uw risico met onze DNA test. Klik hier voor meer informatie over het bestellen.