Stap1 Tr

Stap 1. Plaats een bestelling

Bestel de DNA test hier online. Bij het bestellen van de DNA test dient u een aangesloten kliniek te selecteren. Deze kliniek zal het testresultaat met u delen en bespreken.

 

 

Stap2 Tr

Stap 2. Levering van de DNA test

De bestelde DNA test ontvangt u binnen 2-3 dagen. Of u kunt de test verkrijgen bij een van de klinieken die samenwerken met Bsure.

 

 

 

Stap3 Tr

Stap 3. Neem het sample af

Volg bij het afnemen van het sample de instructies in de gebruiksaanwijzing op. Het is erg belangrijk dat er voldoende speeksel wordt afgenomen. Wanneer er onvoldoende DNA in het sample zit is kan de test niet worden uitgevoerd. U kunt het sample thuis afnemen of met uw arts. 

 

Stap4 Tr

Stap 4. Sample sturen naar het laboratorium

Stuur het sample op naar het laboratorium voor analyse. Doe dit zo snel mogelijk nadat u het speekselsample heeft afgenomen. De samples worden door Fagron Genomics geanalyseerd. U krijgt een bevestiging van ontvangst zodra het sample bij het laboratorium is aangekomen.

Stap5 Tr

Stap 5. Testresultaat bespreken

10-14 dagen na ontvangst van uw speekselsample bij het laboratorium is u uw testresultaat bekend. U ontvangt een melding wanneer het zo ver is. De kliniek die u tijdens het bestelproces heeft geselecteerd zal hierover contact met u opnemen. De afspraak kan via een video call, telefonisch of in de kliniek.

 

DNA test bestellen

Bestel de DNA-test waarmee u test of u een verhoogd risico loopt op ernstige complicaties bij het gebruik van fillers.