Een DNA test bestellen

Verlaag uw risico op ernstige complicaties met onze DNA test.

3

Waarom de Bsure DNA test voor fillerbehandelingen?

Deze gepatenteerde test is ontwikkeld om beter inzichtelijk te maken hoe uw afweersysteem zal reageren op het gebruik van fillers. Er is namelijk een kans dat het gebruik van fillers kan leiden tot ernstige complicaties met langdurige gevolgen.

U kunt namelijk een genetische aanleg hebben waardoor uw eigen afweersysteem extreem reageert op de fillers. De fillers worden dan door uw lichaam afgestoten.

Over de test

Uit wetenschappelijk onderzoek dat ten grondslag ligt aan de Bsure DNA test is gebleken dat er een bepaalde genetische aanleg bestaat waarmee iemand een verhoogd risico heeft op complicaties na een filler behandeling. In de studiegroep van het onderzoek had 84% van de mensen die de genetische aanleg hadden, ernstige complicaties door fillers. De kans op het hebben van deze genetische aanleg is klein, echter als u de genetische aanleg heeft is het risico op ernstige complicaties hoog. De Bsure DNA test toont aan of u deze genetische aanleg heeft. De uitslag is daarom uiterst eenvoudig; u heeft de genetische aanleg wel (positief) of niet (negatief). Bij een positieve uitslag is de kans hoog op het krijgen van ernstige complicaties na fillerbehandelingen. Bij een negatieve uitslag is de kans op het ontwikkelen van complicaties na een filler behandeling niet uitgesloten, maar zal laag zijn. Meer informatie over de wetenschappelijke achtergrond vind u bij de veelgestelde vragen.

Hoe werkt de test?

Na aanschaf van de test krijgt u deze opgestuurd, zodat u de test kan afnemen. Deze test stuurt u vervolgens dan door naar ons laboratorium. Enkele weken na het opsturen van de test neemt uw huisarts of de gekozen kliniek contact met u op om de uitslag van de test te bespreken. Lees hier meer over de manier waarop de test werkt.